Κρουαζιέρες

ΣΚΙΑΘΟΣ

Μέρες: Καθημερινά εκτός Τρίτης και Πέμπτης

Τιμή: €

Η εκδρομή γίνεται καθημερινά εκτός Τρίτης και Πέμπτης στις 10.00 το πρωί από το λιμάνι στο Πευκί.
Η επιστροφή είναι στις 18.30.
Πρώτα πηγαίνουμε στην παραλία Κουκουναριές όπου μένουμε 2 ώρες και 45 λεπτά. Το ταξίδι μέχρι την παραλία διαρκεί μιάμιση ώρα.
Έπειτα πηγαίνουμε στην πρωτεύουσα του νησιού, η οποία είναι μισή ώρα μακριά με το πλοίο, και όπου θα περάσουμε τις επόμενες 3 ώρες για βόλτα ή για φαγητό. Στην πόλη μπορείτε να δείτε την εκκλησία του Αγίου Νικόλαου και το σπίτι του περίφημου συγγραφέα Παπαδιαμάντη.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ

Μέρες: Κάθε Σάββατο, αναχώρηση 9.00 - επιστροφή 20.30

Τιμή: €

H Σκόπελος, από τις πιο όμορφες πόλεις των νησιών μας, έντονα γραφική, με χρυσαφένιες αμμουδιές και στενά ανηφορικά πλακόστρωτα σοκάκια καλεί τον επισκέπτη να αφεθεί στην αγκαλιά της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας και της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης. Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στην χωρά του νησιού, περίπλου και επιστροφή στο Πευκί αργά το απόγευμα.

ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ

Μέρες:

Τιμή: €

Αναχώρηση στις 8.30 μπροστά στην καφετέρια Κερασιώτης. Οδήγηση μέχρι την Αιδηψό είναι 40 λεπτά περίπου, ένα περίφημο λουτρό με ιαματικές πηγές. Μετά 45 λεπτά συνεχίζουμε μέχρι το λιμάνι του Αγίου Γεωργίου όπου παίρνουμε το πλοίο για τα Λιχαδονήσια με τη διάρκεια 40 λεπτά περίπου. Θα δούμε τα συντρίμμια του βυθισμένου πλοίου στο βάθος 10 μέτρων περίπου και την χαρούμενη οικογένεια φωκιών. Έπειτα βλέπουμε το παλιό κατεστραμμένο χωριό και τα ερείπια του παλιού μοναστηριού. Στην παραλία σε ένα από τα νησιά θα μείνουμε 4 ώρες όπου έχουμε οργανωμένο το μεσημεριανό (περιλαμβάνεται μέσα στην τιμή). Το υπόλοιπο καιρό περνάμε απολαμβάνοντας την πανέμορφη αμμώδη παραλία και κρυσταλλένια νερά. Μετά, αναμένεται η επιστροφή στον Αγ. Γεώργιο από τον οποίο θα πάμε με το λεωφορείο στο Πευκί. Η αναμενόμενη ώρα της επιστροφής στο Πευκί είναι περίπου 6.30.
Το μεσημεριανό περιλαμβάνει:
1. σουβλάκι κοτόπουλο, 2. σουβλάκι χoιρινό, 3. σαγανάκι, 4. καλαμάρια. Σε κάθε πιάτο είναι πατάτες, ντομάτα, ψωμί, ποτήρι κρασιού ή χυμού.