Τηλ.: 22260 40007 - Φαξ:40008  

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με “Εκδρομές και Διακοπές στην Ελλάδα” που οργανώνει το γραφείο μας. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποια συγκεκριμένη εκδρομή, επικοινωνήσετε μαζί μας.

 Αθήνα

Άφιξη το πρωί στις 6:30 μπροστά στην καφετερία Κερασιότης, η επιστροφή γύρω στις 21:30 το βράδυ. Η πρώτη στάση είναι μετά μιάμιση ώρα στο Προκόπι όπου μπορούμε να δούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ρώσου. Φτάνουμε στην Αθήνα στις 11.30 περίπου. Πρώτα βλέπουμε τα αξιοθέατα της πόλης από το λεωφορείο με τον ξεναγό, και μετά θα επισκεφτούμε την Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης.
Τον ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 5 το απόγευμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη βόλτα σας στο κέντρο, για ψώνια ή φαγητό. Η αναχώρηση είναι στις 17.30 μπροστά στο Σύνταγμα όπου μπορούμε να δούμε την αλλαγή των Ευζώνων. Η αναμενόμενη ώρα της επιστροφής είναι περίπου 21:30 το βράδυ.

Βόρεια Εύβοια

Η αναχώρηση από το Πευκί είναι στις 9.00. Πρώτα πηγαίνουμε στην Ιστιαία στη λαική αγορά (μισή ώρα). Συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέχρι την Αιδηψό, το λουτρό με ιαματικές πηγές (2 ώρες). Μετά συνεχίζουμε μέχρι το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ (30 λεπτά). Έπειτα μας περιμένει η επίσκεψη στους καταρράκτες του Δρυμώνα (30 λεπτά) που βρίσκονται κοντά στο μοναστήρι. Μετά μέσω του γραφικού ορεινού τοποίου θα φτάσουμε στην ανατολική ακτή του νησιού και θα επισκεφτούμε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού ? την παραλία Βασιλικά. Στην παραλία θα μείνουμε 2 ώρες και είναι πιθανή η οργάνωση του μεσημεριανού σε μία από τις ταβέρνες. Η αναμενόμενη ώρα την επιστροφής στο Πευκί είναι στις 6.30.

Αιδηψός

Αναχώρηση στις 9.00 από την καφετερία Κερασιώτης και κάνουμε μια μικρή στάση στους Ωρεούς για φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για Αιδηψό όπου θα έχουμε 4 ώρες για να απολαύσουμε τα θερμά λουτρά για φαγητό, καφέ και περίπατο στην παλιότερη πόλη της Εύβοιας Επιστροφή στο Πευκί στις 16.00.

Μοναστήρια

Αναχώρηση στις 9.00 από την καφετερία Κερασιώτης . Πρώτη στάση στην Παναγιά Ντινιούς κοντά στην Ιστιάια, για 30 λεπτά.
Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ όπου το επισκεπτόμαστε για 45 λεπτά. Τελευταία στάση η εκκλησία του Αγίου Ιωάνννη του Ρώσσου διάρκειας 45 λεπτών.
Επιστροφή στο Πευκί περίπου στις 17.00.