Τηλ.: 22260 40007 - Φαξ:40008  

Υπηρεσίες

Το "Pefki Travel" είναι ένα τουριστικό γραφείο που λειτουργεί πολλά χρόνια στην Εύβοια, έχοντας έδρα το παραθαλάσσιο χωριό Πευκί στη Βόρεια Εύβοια, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Αιδηψό, ένα από τα πιο γνωστά ιαματικά θέρετρα της Ελλάδας. Προσφέρει πολλές υπηρεσίες στον τομέα του τουρισμού και ταξιδίων, που θα κάνουν τις διακοπές σας στην Εύβοια ξένοιαστες και τέλεια οργανωμένες.

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο "Pefki Travel". Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το πάντα ευγενικό και έμπειρο προσωπικό του γραφείου, είναι στη διάθεση σας να καλύψει οποιαδήποτε απορία σας.

 

Πλοία και κρουαζιέρες

Το "Pefki Travel" είναι εξουσιοδοτημένο γραφείο πώλησης εισιτηρίων για τα πλοία της διαδρομής από και προς Βόλο – Πευκί Ευβοίας. Επίσης το γραφείο οργανώνει πολλές κρουαζιέρες σε διάφορους παραλιακούς προορισμούς της Εύβοιας, στις Σποράδες Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, καθώς και στα Λιχαδονήσια, το γνωστό νησιώτικο σύμπλεγμα στη Β. Εύβοια.

Ξενοδοχεία και διαμονή

Το "Pefki Travel" συνεργάζεται με πολλά καταλύματα στη Βόρεια και κεντρική Εύβοια, προσφέροντας στους πελάτες του, τη δυνατότητα πολλών προτάσεων διαμονής. Το γραφείο έχει τη δυνατότητα οργάνωσης της διαμονής σας σε πολυτελή ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, στούντιος, διαμερίσματα ή Βίλες. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη έχει και τις ανάλογες προτάσεις για ποιοτική και απολαυστική διαμονή κατά τη διάρκεια των διακοπών στην Εύβοια.

Θρησκευτικός τουρισμός και εκδρομές

Η Εύβοια είναι ένα νησί με σημαντική θρησκευτική ιστορία και αυτό αποτυπώνεται στα πολλά μοναστήρια και εκκλησίες που υπάρχουν στο νησί. Καθώς υπάρχουν πολλές προτάσεις θρησκευτικού τουρισμού και εκδρομών στην Εύβοια, το "Pefki Travel", οργανώνει ποικίλες εκδρομές σε εκκλησίες όπως ο Άγιος Γεώργιος Λιχάδας, ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος και το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.

SPA Θεραπείες και περιποιήσεις

Κοντά στο Πευκί βρίσκεται η Αιδηψός, φημισμένη λουτρόπολη και Spa θέρετρο από τα αρχαία χρόνια. Το "Pefki Travel" συνεργάζεται με πολλά Spa ξενοδοχεία στην Αιδηψό, προσφέροντας στους πελάτες του προτάσεις διαμονής που συνδυάζουν ιαματικές λουτροθεραπείες, Spa περιποιήσεις και σύγχρονες ανέσεις που αναζωογονούν και ξεκουράζουν.

Καταδυτικές εκδρομές

Στη Βόρεια Εύβοια έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια οι καταδυτικές εκδρομές σε διάφορους θαλάσσιους προορισμούς της περιοχής. Έμπειροι εκπαιδευτές καταδύσεων, σας οδηγούν σε παλιά ναυάγια και στο μαγευτικό βυθό της θάλασσας, που εντυπωσιάζει με τα χρώματα και την ζωντάνια του. Το "Pefki Travel" οργανώνει καταδυτικές εκδρομές για προχωρημένους και αρχάριους, προσφέροντας την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τον υποθαλάσσιο κόσμο. Σε συνεργασία με το Ελληνικό Καταδυτικό Κέντρο, οργανώνει ποικίλες εκδρομές καταδύσεων, πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Σχολικές εκδρομές

Η Εύβοια είναι ένα νησί με σπουδαία ιστορία από τα αρχαία μέχρι και τα νεώτερα χρόνια. Έχει πολλά αξιοθέατα και μνημεία που μαρτυρούν την ένδοξη πορεία της μέσα στους αιώνες. Το "Pefki Travel" οργανώνει σχολικές εκδρομές σε όμορφους προορισμούς της Εύβοιας που συνδυάζουν αρχαιολογικό, ιστορικό και εκπαιδευτικό ενδιαφέρον.

Αθλητικός τουρισμός

Το Pefki Travel στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αναλαμβάνει διοργανώσεις περιήγηση στα βουνά της Βόρειας Εύβοιας με μοτοσυκλέτες (Endurada). Το πρακτορείο αναλαμβάνει διαμονή, περιήγηση και παροχή γευμάτων.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και έχει πολλά πανέμορφα χωριά και πόλεις. Με πλούσια βλάστηση, εντυπωσιακά αξιοθέατα, πανέμορφα τοπία και πολλές προτάσεις αναψυχής, η Εύβοια προσφέρεται για εκδρομές και περιηγήσεις, ώστε να γνωρίσετε την ομορφιά και το μεγαλείο του νησιού. Το γραφείο μας προσφέρει υπηρεσίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, παρέχοντας σας την δυνατότητα να εξερευνήσετε και να περιηγηθείτε στην Εύβοια με όποιο τύπο αυτοκινήτου επιθυμείτε και ταιριάζει στις διακοπές σας.